Banorët çfarë nuk thonë tani për Fifin: Bënte si viktimë dhe dramatizohej (video)

“Vëllai i Madh” ka ngacmuar sot paksa banorët e shtëpisë. Kjo për faktin se ka rikthyer disa zënka që kanë ndodhur në shtëpi me disa nga ish-banorët.

Kur flitet për zënka, atëherë nuk mund të mos komentohet Fifi e cila kishte disa probleme brenda me banorët, madje situata me Granitin e kishte acaruar këngëtaren.

Ndërkohë, sot banorët kanë komentuar veprimet e Fifit, Beniada tha se ka qenë xheloze gjithashtu shtoi se kishte edhe frikë nga ajo.

Ndryshe, Arjola e zbuti paksa debatin duke thënë se çdo veprim i saj ka pasur arsye dhe nuk duhet paragjykuar. Shiko videon teksa banorët debatojnë.

Pas diskutimeve të ditës së djeshme ka agravuar edhe më shumë marrëdhënia mes dy konkurrebteve të ‘Big Brother Vip’. Beniada dhe Monika kanë ngritur tonet e zërit mes njëra-tjetrës.

Në momentin kur të gjithë banorët kanë komentuar ngjarjet më të bujshme në shtëpi, Beniada i ka kërkuar Monikës të mos imitojë askënd.

Të dyja kanë ngritur zërin, teksa Monika e ka pyetur se çfarë ka qenë duke bërë dhe i ka thënë kujdes gjithë kohës. “Turp të kesh”, i është drejtuar pak më vonë Beniada e nervozuar Monikës. Banorët e tjerë nuk kanë ndërhyrë gjatë diskutimit.

TE TJERA

spot_img