HYRJELAJMESHOWBIZDonaldi bëhet xheloz?! Beatrix zbulon si u njoh me Neymar: Më ka...

Donaldi bëhet xheloz?! Beatrix zbulon si u njoh me Neymar: Më ka shkruar vite përpara…

Donaldi, Sarah, Beatrix dhe Dj Dagz po qëndronin jashtë në oborr kur u përmend emri i dy futbollistëve të famshëm,

Mbappe dhe Naymar. DJ Dagz pyeti këngëtaren rreth lajmit që ka qarkulluar në media se është e afërt me futbollistët dhe Beatrix tha se i ka shokë.

Në bisedë vihet re se Donaldi bëhet kurioz për të ditur marrëdhënien e Trixës me Neymar dhe Mbappe. Biseda mes banorëve:

Dj Dagz: Trixa a më duket a kam parë një lajm, diçka me Mbappe dhe Neymar. I ke shokë? Beatrix: Po.

Sarah: Kë ke shok, Neymar? Beatrix: Po. Sarah: Futbollistin? Beatrix: Po. Donaldi: Si, qysh, tek?

Beatrix: Po më ka pas shkruar vite përpara, pastaj me shoqërinë në Paris me kushërirën kishim shoqëri të përbashkët. Ishim te festa. Dj Dagz: U njohët?

Beatrix: Po. Më shkruajnë gjithmonë, janë shumë të mirë, shumë sjellshëm. Shumë shokë të mirë. Janë shumë me këmbë në tokë.

Këtu i ke do që nuk kanë bërë kurrgjë e bëjnë mendjen e madhe. Ke njerëz me famë botërore e nuk i thyejnë rregullat. Dj Dagz: Mbaj mend që keni qenë te një festë. Beatrix: Po. Janë shumë të mirë.

TE TJERA

spot_img