Dmth, qenka eksperte…/ “S’qenke gjë në shtrat”, Antonela debaton me Donaldin

Sot në oborr banorët po diskutonin për po. rnogr. afinë dhe varësinë ndaj saj. Donaldi po thoshte se nuk ka parë kurrë, teksa Einxhel po e pyeste vazhdimisht dhe ai vetëm e mohonte.

Donald: Jo nuk kam parë, mund të kem parë kur kam qenë i vogël në ajër, por pastaj kuptoja se s’duhet të shikoja atë gjënë.

Einxhel: Janë bërë që t’i shikosh. Donald: Nuk kam parë. Antonela: Ça s’ke parë ti? Donald: Po. rn.o. Antonela: Po.rn. o s’ke parë ti?! Donlad: Po.

Antonela: Kush e di si do jesh në shtrat. S’do jesh gjë. Se nga por.n oja mund të mësosh shumë. Ma beso. Donald: Nga po.r no demoralizohesh.

Antonela: Unë jo! Ma beso, mëson shumë taktika. Nuk e di domethënë, mashkulli i parë që thotë s’kam pa p.or no.

Nuk është hera e parë që Antonela diskuton për këto tema. Ajo i tha Ilirit para ca ditëve se aty brenda kanë të drejtë të bëjnë çdo gjë përfshirë edhe marr ëdhënie intime.

Iliri i tha se e çoi shumë larg muhabetin dhe se marrëdh ënie inti me duhet të bëjnë çiftet në fillim dhe jo ai. Antonela e kaloi në bisedim të përgjithshëm dhe tha se të gjithë duhet ta bëjnë atë.

TE TJERA

spot_img