HYRJELAJMEAKTUALITETKjo është ministrja më e paguar në qeverinë Rama, e pabesueshme sa...

Kjo është ministrja më e paguar në qeverinë Rama, e pabesueshme sa paguhet Erion Braçe

Pas skandalit të patronazhistëve një tjetër database me të dhënat personale ka rrjedhur nga institucionet shtetërore.

Bëhet fjale për pagat mujore të qytetarëve privatë në administratën publike por edhe private.

Më e paguara ndër ministret është ajo e Energjitikës dhe Infrastrukturës, Belinda Balluku, e cila merr 194.600.00 mijë lekë të vjetra çdo muaj për shërbimet e saj në kabinet.

Madje ka një pagë më të lartë se ajo e ish-zv.kryeministri Erion Braçe. Ky i fundit, i cili tashmë mban vetëm postin e deputetit, paguhej 187.610.00 lekë të vjetra.

Ndërsa të gjithë ministrat e tjerë shënonin në konton e tyre bankare çdo muaj shumën prej 174.760.00 lekëve.

TE TJERA

spot_img