HYRJELAJMEAKTUALITETLajm i MADH për shqiptarët! Italia hap dyert për 100 mijë punëtorë...

Lajm i MADH për shqiptarët! Italia hap dyert për 100 mijë punëtorë ja në cilët sektorë

Falë bashkëpunimit të dy qeverive së fundmi vjen një lajm i rëndësishëm për të gjithë shqiptarët në Itali.

Miratohet drafti i ri ligjor, që u vjen në ndihmë të gjithë emigrantëve që duan të punojnë në Itali, duke iu lehtësuar marrjen e lejëqendrimit.

Autoritetet italiane bëjnë me dije se janë 100 mijë vende të lira pune dhe emigrantët shqiptarë mund të bëhen pjesë e projektit të rindërtimit kombetar.

Sektorët që kanë nevojë për numrin më të madh të punonjësve janë ai i transportit rrugor, i ndërtimit dhe i turizmit.

TE TJERA

spot_img