HYRJELAJMESHOWBIZDonaldi mundohet të “joshë” Big Mamën, ja çfarë i ofron në këmbim...

Donaldi mundohet të “joshë” Big Mamën, ja çfarë i ofron në këmbim…

Gjatë provës javore për buxhetin, banorët kanë pasur mundësi që të flasin me njëri-tjetrin dhe të tregojnë më shumë nga vetja. Por jo vetëm kaq, pasi kur ishte një çift duke ruajtur zjarrin që të mos fikej, të tjerët shkonin dhe u bënin muhabet.

Teksa ishte radha e Big Mamës me Sarah, pranë tyre shkon edhe Beniada me Donaldin. Me shaka ata nisën duke folur për “partitë” dhe aktori i humorit tha se nuk i flet këngëtares së njohur derisa të kalojë nga ai.

Beniada: Erdha për t’ju përshëndetur! Sarah: Po ti Donald pse nuk afrohesh, ke frikë? Donald: Nuk e duroj atë Big Mamën! Sarah: Po lëre o burrë mos ja thuaj këtu

Donaldi: Nuk e duroj, vetëm gënjen, vetëm flet! Big Mama: Ai vdes për mua. Vdes të rrijë me mua, po unë… Donaldi: Deri sa të kalojë te partia ime ti

Big Mama: Pse te cila parti jam unë? Shih, shih sa idiot është, të kalosh te partia ime. Donald ça do të më ofrosh të kaloj te partia jote?

Donald: Të qeshura 24 në 24. Nëse unë nuk të bëj për të qeshur, largohu. Bilës do të them vetëm Big Mama largohu se nuk është për ty

TE TJERA

spot_img