Ardit Gjebrea flet për pengun më të madh të jetës së tij, e tha në emision me gjysmë zëri…!

Ai është një nga figurat më popullore dhe të dashura të ekranit shqiptar. Moderatori i njohur Ardit Gjebrea u shfaq sot si çdo të dielë në emi sionin e tij “E diela shqiptare”.

Por në kohën që ishte duke trajtuar një h istori në rubrikën “Kam një mesazh për ty”, Arditi ka treguar edhe pen gun më të madh që ka në j etën e tij.

“E vetmja gjë që kam pishman në jetë është koha që nuk kam kaluar me fëmijët e mi, pasi kam qenë duke punuar. Më dh emb shpirti për kohën e hum bur me ta, ndonëse kam qenë duke punuar për ta. Sepse nuk e dimë sesa do të jemi ende këtu,”-u shpreh moderatori i njohur.

Gjebrea është babai i dy fëmijëve të mrekullueshëm, Jonit dhe Annës së vogël.

TE TJERA

spot_img