Doli dy herë kafe me një 17-vjeçare, djali mbet pa mend nga kerkesa e saj…

Jam njohur me një vajzë, e cila më pëlqente shumë si paraqitje dhe më dukej vajze e mirë.

Pasi e kisha takuar disa herë me shoqërinë, vendosa që të tentoja me të për të pasur një lidhje serioze.

Të paktën unë e kisha menduar të tillë, duke llogaritur edhe moshën e saj 17-vjeçare.

Mendoja se, meqë ishte vajzë e vogël duhet ta respektoja dhe ta mësoja se çfarë do të thoshte dashuri dhe lidhje.

E ftova për të dalë për kafe vetëm dhe ndoshta nuk do ta besoni, por kam pirë me të vetëm dy herë kafe dhe herën e tretë ajo më shokoi.

Përpara se të shkoja për ta takuar ajo më tha se duhet të merrja edhe makinën me vete për të bërë një shëtitje.

U tregova naiv, e pranoj dhe ashtu bëra, mora makinën, por pa menduar se çfarë kishte ajo ndërmend.

Ndërsa po pinim kafe ajo më tha se nuk kishte shumë kohë dhe nëse doja më mirë do ishte që të shkonim në motel X, është një motel shumë i famshëm në qytetin tonë ku shkojnë zakonisht çiftet e fshehta.

U habita që ajo e njihte këtë motel dhe më së shumti u habita nga ftesa e saj.

Natyrisht që pranova dhe shkuam.

Pasi bëmë dashuri, ajo më kërkoi që ta shoqëroja në shtëpi.

Kështu bëra.

Takimet tona filluan të shndërroheshin vetëm në takime seksi.

Ajo më lajmëronte paraprakisht që të merrja makinën dhe të shkonim direkt në motelin, që ishte në periferi të qytetit.

Nuk pinim më kafe dhe lidhja jonë tashmë ishte thjesht një lidhje seksi.

Takoheshim 2 herë në javë dhe pas një muaji unë kurioz dhe i çuditur për sjelljen e saj, e pyeta se kur kishte bërë dashuri për herë të parë dhe me kë.

Diçka e tillë nuk më kishte ndodhur me asnjë femër më parë dhe isha totalisht i sho.kuar, nuk dija si të sillesha dhe çfarë të mendoja.

Atë ditë ajo më tregoi se ishte vetëm 16 vjeçe dhe që vir.gjërinë e kishte humbur në moshën 14-vjeçare.

Në fillim të klasës së 9-të ishte lidhur me një djalë, i cili e kishte mashtruar.

Pasi kishte fjetur me të ai e kishte lënë dhe prej asaj kohe ajo kishte pasur lidhje dhe me 3 djem të tjerë.

Edhe pse unë e kisha menduar ndryshe lidhjen me këtë vajzë, tani nuk kishte më asgjë kuptim, duhet të përshtatesha dhe të mbaja me të një lidhje seksi.

Ajo ashtu kishte vendosur për jetën e saj dhe unë nuk mund të mendoja më asgjë për seriozisht me atë femër.

Vazhdoj akoma që të mbaj lidhje me të, megjithëse ndjehem keq dhe më vjen keq, sepse është shumë e vogël.

Kur më tregoi moshën e vërtetë u tm errova fillimisht, por më pas mendova se tek e fundit unë nuk po bëja asnjë kr.im, ajo atë gjë e kërkoi vetë dhe vetë vazhdon të më kërkojë.

Një ditë i thashë se nuk mund të vazhdonim më kështu, por ajo filloi të qan te dhe më tha se nuk donte që unë ta lija, do bënte çdo gjë që i kërkoja unë vetëm të mos ndaheshim.

Sinqerisht ju betohem që fillimisht ajo vajzë më ka pëlqyer shumë dhe nuk e kisha menduar kurrë seksin me të, të paktën jo motiv kryesor.

Tani të gjitha ato që kisha menduar ikën në plehra dhe të them të drejtën u zhgënjeva shumë.

Nuk mund ta imagjinoja që një vajzë 16 vjeçe kërkonte vetëm seks nga lidhjet.

E kam të pamundur që ta marr seriozisht tani, pas kësaj sjellje që ajo ka dhe pas atyre që më ka treguar.

Ndoshta nëse ajo nuk do të ishte sjellë kështu mund të isha dashuruar dhe të kisha një lidhje të vërtetë dhe serioze

TE TJERA