HYRJELAJMELIFESTYLEMbolli trëndafila të nguIur në patate, ja çfarë NDODHl pas 7 ditësh...

Mbolli trëndafila të nguIur në patate, ja çfarë NDODHl pas 7 ditësh (Video)

Me ndihmën e këtij triku gjeniaI,ju do të bëni që trëndafilat të rriten më shpejtë dhe të kënaqeni me ta për më gjatë.

E gjitha çfarë ju duhet për këtë procedurë janë këto:

Trëndafila të prerë, Patate, Shishe plastike, Dhe, Një tas për lule.

TE TJERA

spot_img