HYRJELAJMEPOLITIKËDALIN REZULTATET: SHKODRA KUNDER LULZIM BASHES

DALIN REZULTATET: SHKODRA KUNDER LULZIM BASHES

Demokratet shkodrane kane votuar sot pro shkarkimit te Lulzim Bashes dhe kete e tregojne shifrat:

Ne rang qarku: 4014 vota ne total, prej te cilave 3887 pro shkarkimit te Bashes, ndersa 17 kunder. 10 vota te pavlefshme.

Sipas bashkive:

Malesia e Madhe: 518 vota pro shkarkimit, asnje kunder.

Vau Dejes: 623 pro dhe 2 kunder.

Bashkia Shkoder 2779 pro ndersa 15 kunder.

TE TJERA

spot_img