Ja çfarë ndodhi pas arrestimit të Adriatik Llallës në Itali që nuk e vuri re askush. Detaji që po i çmend të gjithë!

Gazetari Artan Hoxha duke komentuar arre stimin e ish-kryeprokurorit Adriatik Llalla, vuri në dukje faktin se asnjë media italiane nuk e publikoi lajmin.

“Asnjë media italiane nuk e publikoi lajmin, arrestimin e Llallës, sepse nuk kanë pasur informacion. Prandaj nuk ka pasur as lajme në Shqipëri. Mua si qytetar shqiptar më intereson që Llalla, që deri dje ishte prokuror i përgjithshëm dhe të marrë dën imin apo bu rgun.”, u shpreh ndër të tjera Artan Hoxha.

Hoxha vijoi më tej duke thënë se tani e dimë se ku është adresa e ish-Prokurorit të Përgjithshëm Llalla, ndërsa shtoi se për dë nime të tilla, nën 4 vite, është e vështirë që të ndodhë ekstradimi i Llallës për dën imin e dhënë nga vendi ynë.

“Tani e dimë se ku është adresa e ish-Prokurorit të Përgjithshëm. Ai është në Itali dhe atje do të dërgohet dosja shqiptare. Me aq sa kam unë informacion, për dënime të tilla, nën 4 vite, është e vështirë që të ndodhë eks tradimi. Autoritetet tona nxitojnë në raste të tilla sepse u duket si sukses.

E bëjnë qëllimisht këtë gjë. Për Klement Balilin tregonte një sukses për shtetin, ndërsa videoja që publikova unë me dorëzimin tregonte një diskretitim.”, u shpreh më tej Hoxha.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img