VAJZA E FERMERIT: XHAXHI EDI RAMA KUR T’I BLESH ZAHOS DHURATA MENDO EDHE PËR FËMIJËT E BABALLARËVE QË NUK KANË LEKË

Në një kohë kur vitin i ri po afron dhe të gjithë fëmijët presin me padurim dhuratën e tyre, vajza e vogël e një fermeri nga Fieri,

që përmbytjet i kanë shkatërruar prodhimin i është drejtuar një thirrje Edi Ramës për t’i kujtuar se jo të gjithë kanë mundësi të gëzojnë njësoj në festa.

Me zërin e saj të ëmbël vajza e vogël i ka kërkuar kryeministrit që kur të blej dhurata Zahos të mendoj dhe për fëmijët e baballarëve që nuk kanë mundësi ekonomike.

“Xhaxhi Edi Rama kur t’i blesh djalit tënd Zahos dhurata për vitin e ri mendo edhe për të gjithë fëmijët e baballarëve që nuk kanë lekë të blejnë dhurata.”, tha ajo.

TE TJERA

spot_img