Gazetari Artan Hoxha thirret në Prokurori: Mbase jam me …(video)

Gazetari investigativ, Artan Hoxha ka marrë dy thirrje për të dëshmuar në Prokurorinë e Elbasanit dhe ajo e Durrësit.

Hoxha ka publikuar një video në rrjetet sociale ku është paraqitur fillimisht në Prokurorinë e Durrësit.

Gazetari ka bërë mjaft deklarata të bujshme gjatë kohëve të fundit në lidhje me kri min e organizuar dhe bashkëpunimin mes kri mit dhe politikës.

Reagimi nga Artan Hoxha:

Ditet e fundit kisha dy thirrje per t’u paraqitur ne prokuroritne e Durresit dhe te Elbasanit.

Meqe koha eshte me diell, thashe te zgjedh prokurorine e Durresit, ku i dihet mbase jemi me kembe te mbare…

TE TJERA

spot_img