Pamje të rënda, momenti kur vrìtet në market 27-vjeçari Jurgen Duka (Video)

“BalkanWeb” ka siguruar videon ekskluzive të konf liktit me a rmë zj arri në Tiranë, ku ndërroi jetë 27-vjeçari Jurgen Duka.

Ngjarja ndodhi orët e para të mëngjesit, në një market në rrugën “Irfan Tomoni”. Siç shihet nga pamjet e publikuara, Jurgen Duka, së bashku me mikun e tij O. D., ndodhen në kasën e marketit.

Më pas, shihet se si Jurgeni, ka nisur një konf likt verbal para banakut të shitësit ku po bën pagesën, me një tjetër blerës. Në debat përfshihet edhe shoku i vik timës.

Më pas, për të shuar konf liktin ndërhyjnë edhe persona të tjerë, të cilët nuk dihen nëse janë blerës të çastit apo shokë me vik timën ose autorin. Shpejt, konf likti verbal përshkallëzohet në përpl asje fizike, ku autori, gjatë një momenti nxjerr ar mën dhe që llon ndaj 27-vjeçarit.

Klientët largohen të alarmuar, ndërsa vi ktima, bie menjëherë në tokë pa ndjenja. Në godinë, mbetet vetëm vik tima dhe shitësi.

Vlen të theksohet se policia po punon për identifikimin dhe kapjen e autorit, ndërsa në pyetje janë marrë edhe miqtë e vi ktimës, për të mësuar kështu, arsyen se saktë se përse ndodhi konflikti.

TE TJERA

spot_img