HYRJELAJMEARGËTIMNë fund të dasmës të gjithë ikin me vrap nga nusja, arsyeja...

Në fund të dasmës të gjithë ikin me vrap nga nusja, arsyeja është për të…

Çdo dasmë ka një histori e veçantë, ku nusja dhe dhëndri përpiqen të bëjnë gjithçka perfekte, diçka që sigurisht nuk ndodh. Si rezultat, në fund ndodhin padyshim të papritura.

Kjo kishte ndodhur edhe në një dasmë, ku gjithçka kishte shkuar vërtet jashtëzakonisht mirë, ku të gjithë i gëzoheshin ceremonisë dhe festës më vonë.

Megjithatë, problemi u identifikua në fund dhe kishte të bënte me nusen.

Siç rrëfen vetë, ajo nuk pushoi kurrë së kërcyeri në festë. Në fakt, kur kërcente me të shoqin, e bënte me një pasion të tillë, saqë më pas po i dilnin djersët në shpinë.

Vetë ajo u përpoq t’i paralajmëronte ata që u larguan nga festa, pas dasmës, që të qëndrojnë larg saj dhe të mos e prekin, pasi nuk është ndjenja më e bukur.

Ata që nuk arritën ta merrnin paralajmërimin, sigurisht që e prekën dhe u larguan duke vrapuar. Një histori sa komike dhe e trishtë njëherazi.

TE TJERA

spot_img