KATEDRALJA E SHKODRËS NDEZ DRITAT E PEMËS

Katedralja “Shën Shtjefni” në Shkodër ka ndezur dritat e pemës së Krishtlindjes. Atmosfera e krijuar nga fëmijët dhe të rinjte e famullise zbukuruan akoma dhe më shumë oborrin e katedrales.

Famullitari i Shkodrës, dom Vlash Palaj tregon për simbolin që ka ndezja e dritave të pemës së Krishtlindjes.

Zbukurimet janë realizuar nga vullnetarët dhe të rinjtë e famullisë shprehet famullitari Palaj.

Zbukurimi i pemës së Krishtlindjes është një tarditë e cila daton shekuj më parë e cila vazhdon të ruhet edhe në ditët e sotme.

TE TJERA