Degjeneron Gjergj Luca: ”Viktor Zhusti hajdut, Leka Bungo kryetar i shoqatës të k***e!” (Video)

Biznesmeni i njohur në vend i thotë vetes hajdut me plot gojën dhe se në kohën e Enverit ka qenë i dënuar me burg për vjedhje.

Por si të mos mjaftohej me kaq, biznesmeni qartazi nën efektin e alkoolit ka folur edhe për shkuarën e aktorit të mirënjohur Viktor Zhusti duke e futur edhe atë në të njëjtën gradë me veten e tij.

Por kulmi i delirit të biznesmenit ka arritur ndërsa ka rezervuar një seri anatemimesh në adresë të kryetarit të Këshillit Drejtues të RTSH-së, Leka Bungo, të cilin e kishte në tavolinë gjatë deliriumit të tij!

Kujtojmë që me gjuhë denigruese Gjergj Luca iu drejtua edhe fermerëve të Lushnjes pak ditë më parë, të cilët protestonin si pasojë e mungesë së investimeve nga qeveria.

TE TJERA

spot_img