RESHJET E MËDHA TË BORËS/ BANORËT REAGOJNË DHE TREGOJNË SITUATËN PËR RRUGËN E THETHIT

Pas shumë problematikave për rrugen e Thethit e cila u bllokua nga reshjet e shumta të rëna të dëborës tashmë kjo rrugë duket lehtësisht e kalueshme.

Këtë na e tregon një banor i zonës i cili thekson se 2 fadroma dhe 3 borëpastruese kanë punuar dhe vazhdojë të punojnë për hedhjen e kripës në aksin rrugor Bogë – Theth.

Ai gjithashtu shprehet falenderues ndaj institucioneve shtetërore për punën në turizmin malore në Theth, Bogë dhe në vijim.

TE TJERA