U përpoq të mashtronte mjekët/ Burri shkon në qendrën e vaksinimit me krah të …

Një 50-vjeçar nga Biella, Itali, u paraqit në një qendër vaksinimi me një krah fallco silikoni.

Ai synonte të mashtronte mjekët për të marrë Green Pass. Por gjërat nuk shkuan ashtu sikurse i kishte planifikuar ai, ndonëse aplikimi i silikonit ishte shumë i ngjashëm me lëkurën e vërtetë.

Gjatë procesit, një punonjës vuri re se ngjyra e lëkurës nuk i ngjante aspak asaj normales.

Më pas ai i kërkoi 50-vjeçarit që të zbulonte krahun dhe aty u kuptua edhe mashtrimi i tij.
“Rasti në fjalë ka nocion shakaje por nga ana tjetër nuk mund të themi që nuk kemi të bëjmë me një problem serioz, të rëndë dhe të papranueshëm përballë sakrificës ndaj pandemisë,

e cila po ‘sigurohet’ që të paguajë gjithë komuniteti ynë, për sa i përket jetëve njerëzore si dhe kostove sociale dhe ekonomike”- theksuan presidenti i Rajonit të Piemontes Alberto Cirio dhe këshilltari për shëndetësisë Luigi Genesio Icardi.

TE TJERA