Në BB na tregojnë “modën” e re, shihni çfarë përdorin në vend të letrës së kuzhinës

Në shtëpinë e Big Brother është vënë re një tendencë ca e pazakontë e VIP-ave që si letër kuzhine përdorin letrat higjenike.

Nëse do shikonit me vëmendje videot e tyre nëpër Instagram, do shikonit mes diskutimeve në kuzhinë apo ambjente të tjera që letrat janë të pranishme dhe përdoren në vend të atyre të kuzhinës.

Kjo mund të jetë një mënyrë e banorëve për të kursyer si pasojë e buxhetit të kufizuar, por me siguri ka frymëzuar edhe të tjerë të ndjekin shembullin e tyre. Po ju jeni gati të zëvendësoni letrat e kuzhinës me të banjës, apo jeni nga ata që u shpif vetëm ideja?

TE TJERA

spot_img