Antonela nxjerr zbuluar produksionin, zbulohen skenaret dhe censura brenda shtëpisë së BBV

Antonela padashje ka nxjerrë zbuluar produksionin dhe censurën që iu bëhet brenda në shtëpinë vip.

Shpesh jemi mësuar ta dëgjojmë shprehjen kujdes mikrofonin por Antonela sapo na tregoi se kjo përdoret për të mos vazhduar më tej bisedën.

Teksa Antonela po fliste për takimin që kishte realizuar me Semin para se të futej në Big Brother produksioni e paralajmëroi. Antonela u dëgjua teksa thotë mos më thoni se dhe kjo nuk lejohet të tregohet. Sara nga ana tjetër i tha mos e komento më.

Kaq ka mjaftuar që ndjekësit të kuptojnë se jo gjithçka është spontane siç flitet.

TE TJERA