Opaaa, Antonela hidhet në “sulm” dhe ngacmon hapur Valonin: Çfarë lloj s*ksi të pëlqen?

Së fundmi ka qenë Antonela ajo ka ngacmuar Valonin, duke i bërë edhe disa pyetje shumë personale.

Bideda është zhvilluar mes Beniadës, Vlonit dhe Antonelës, ku pyetja ka qenë për këngëtarin sesi i pëlqen seksi.

Biseda mes banorëve:

Beniada: Ilir ça ke që dëgjon kështu. Unë flas me këtë, ti. I thashë Antonelës të vëmë në vështirësi Valonin

Antonela: Ça të pëlqen te Beniada ty?

Beniada: Hë tani ti Antonela me këto gjëra, të lutem shumë. S’do t’i thotë ty ai këto gjëra, e dimë vetë, do flasë me mua jo me ty

Antonela: Çfarë kërkon te një gocë për shembull, çfarë lloj seksi?

Valoni: Ku di unë, varet çfarë gocash. Nuk i kam me plan unë gocat

Antonela: Çfarë lloj seksi pëlqen?

Valoni: Edhe ajo varet

Antonela: Nga se?

Valoni: Po shumë po jap përgjigje, ma shumë se të gjithë

Antonela: Në aspekt seksi ti ke dhënë përgjigje, kur?

TE TJERA

spot_img