Bllokohet sërish nga bora rruga Qafë Thore-Theth por ketë here hapet brenda pak oreve

Problemi më i madh në zonën e Thethit ka qene rruga e cila përfundoi dhe u publikua katër javë më parë nga kryeministri Rama.

Por nuk zgjati shumë që historia e bllokimit të këtij aksi të përsëritet duke u bllokuar nga dëbora pa nisur mirë dimri i acartë.

Turiste të huaj dhe shqiptarë, edhe pse të pakët në numër kanë mundur te kalojnë vetëm me ndihmën e banoreve të zonës, ku këto të fundit, dhe me konkretisht Restorant Hotel “Buni i Bajraktarit” beri që rruga të hapej brenda pak orëve dhe sigurisht me vetëfinancim.

Video

TE TJERA

spot_img