HYRJELAJMEAKTUALITETS'paska pritur fare.../ Rama përballet me pritën e papritur, kryeministri merr vendimin...

S’paska pritur fare…/ Rama përballet me pritën e papritur, kryeministri merr vendimin e menjëhershëm dhe …

Kryeministri Edi Rama është përballur me një të papritur teksa po hynte sot për në Kuvend. Disa fermerë që po protestonin para Kuvendit i kanë prerë rrugën kryeministrit.

Rama sapo zbriti nga makina, u ndal te fermerët dhe kërkoi në takim disa përfaqësues të tyre.

“Kush janë disa prej përfaqësuesve tuaj, hajdeni brenda të bisedojmë, se të gjithëve nuk ju takoj dot. Të vijë dhe ai që kishte ngritur dy gishtat”, tha Rama.

TE TJERA

spot_img