HYRJELAJMEPOLITIKËBardeli: Votova kunder, shkodranet nuk ja kane borxh...

Bardeli: Votova kunder, shkodranet nuk ja kane borxh…

Votova sot në parlament kundër heqjes së financimit për projektin e rrugës Shkodër-Milot.

Kjo qeveri nuk realizon asnjë investim në Shkodēr, ndërkohë miliona euro shkojnë për tunele dhe rrugë që të çojnë në vilat e ortakëve të kryeministrit!

Shkodranët nuk ja kanë për borxh!
#Shkodraepara
#PartiaDemokratike✌🇦🇱

TE TJERA

spot_img