HYRJELAJMESHOWBIZAna në Për'Puthen: Nuk jam l*zbike, unë vdes për meshkujt”

Ana në Për’Puthen: Nuk jam l*zbike, unë vdes për meshkujt”

Këtë të enjte, Ana është përfshirë në një debat me konkurrentët e tjerë për se*sualitetin e saj.

Ata e kanë akuzuar se është bise*suale dhe se pëlqen vajzat dhe djemtë, ndërsa vajza i ka hedhur poshtë ato.

“Nuk jam le zbike, nuk dua të dal me Mikelën, pëlqej meshkujt, vdes për meshkujt”, tha Ana.

Gjithë debati nisi pas puthjes së famshme të shkëmbyer me Mikelën në studio, e cila sipas tyre ishte miqësore.

TE TJERA

spot_img