HYRJELAJMEAKTUALITETDo të merret me paratë/ Ilir Beqaj merr postin e rëndësishëm në...

Do të merret me paratë/ Ilir Beqaj merr postin e rëndësishëm në ministrinë e Brendshme

Ministri i Brendshem Bledi Çuçi njoftoi sot se Ilir Beqaj do të jetë në krye të agjensisë që merret me ndihmat e donatorëve.

“Gjej rastin t’i uroj punë të mbarë edhe drejtuesit të agjensisë shtetërore për programim strategjik dhe koordinim të ndihmës,

Beqja nën koordinimin e të cilit jam i bindur se bashkëpunimi ynë me komunitetet e donatorëve do të përfocohet edhe më shumë”, tha Çuçi.

Kujtojmë se Beqaj mbeti jashtë qeverisë dhe Kuvendit pas zgjedhjeve të 25 prillit, por tani do të drejtojë agjensinë që merret me ndihmat e donatorëve.

TE TJERA

spot_img