HYRJELAJMERAJONISKANDALOZE gazetari anti shqiptar thotë se tragjedia ka edhe anë pozitive!

SKANDALOZE gazetari anti shqiptar thotë se tragjedia ka edhe anë pozitive!

Gazetari kontravers Milenko Nedelkovski në profilin e tij në Facebook ka ironizuar me tragjedinë e ndodhur sot në mëngjes. ku 46 persona ndërruan jetë.

Ai në Facebook ka publikuar emrat e personave që humbën jetën dhe ka cituar një deklaratë të Zoran Zaevit duke ironnizuar dhe duke thënë se “tragjedia do të ketë ndikim pozitiv në marrëdhëniet në mes Maqedonisë dhe Bullgarisë”.

Qytetarë të shumtë i kanë reaguar Nedellkovskit duke e quajtur këtë si provokim.

TE TJERA

spot_img