HYRJELAJMEKURIOZITETEDëgjonte çdo natë zhurma të çuditshme, burri vendos kamera të fshehtë dhe...

Dëgjonte çdo natë zhurma të çuditshme, burri vendos kamera të fshehtë dhe shokohet nga ajo që sheh

Një burrë dëgjonte zhurma të çuditshme çdo natë nga kuzhina e shtëpisë së tij dhe u detyrua të vendoste një kamerë të fshehtë, pasi sa herë që shkonte nuk shihte asgjë, përveçse kishte mungesë ushqimi.

Ajo që më në fund pa nga kamera e fshehtë ishte e frikshme.

Megjithatë, ai nuk e priste se çfarë do të ndodhte. Brenda pak orësh, gjëra të çuditshme filluan të ndodhin pa një shpjegim logjik. Nëse shikoni nga afër, mund të shihni diçka në dollap, ndërsa abazhuri në krah të krevatit bie në tokë.

Shikoni videon:

TE TJERA

spot_img