HYRJELAJMEHISTORIA IMERrëqeth shqiptari: Gruaja me rreh dhe më merr paratë, edhe pse me...

Rrëqeth shqiptari: Gruaja me rreh dhe më merr paratë, edhe pse me tradhtoi une prap e dua

Një 40-vjeçar nga Berati, invalid, Lefter Ruku, rrëfeu sot për emisionin ‘Me zemër të hapur’ brengën e tij më të madhe.

Ai tregon se si hu mbi martesën, pasurinë dhe prej gushtit nuk takon 3 fëmijët e tij.

Pas 15 vitesh martesë ai tregon se bashkëshortja e tradhtonte dhe e keq trajtonte aq sa e përzuri nga banesa që ai kishte blerë me paratë e marra si dëmshpërblim nga një aksident.

Të njëjtin fat patën dhe pasuritë e tjera të tij. Përveçse mbeti pa para dhe pa strehë Lefteri kërcënohet nga të dashurit e ish-bashkëshortes.

TE TJERA

spot_img