HYRJELAJMESHOWBIZI dashuri e braktisi për familjen, Xhensila Pere: Meshkujt shqiptarë nuk kanë...

I dashuri e braktisi për familjen, Xhensila Pere: Meshkujt shqiptarë nuk kanë k…

Xhensila Pere ka treguar një histori të dhimbshme të jetës së saj private.

Ajo ka treguar në “Glamour Zone”se është ndarë nga i dashuri për shkak të mentalitetit, teksa tha se se shumica e meshkujve shqiptarë nuk kanë këllqe që të ein me këmbët e tyre.

Ester Bylyku: Cila ka qenë arsyeja më idiote, për të cilën je ndarë me një mashkull?

Xhensila Pere: Arsyeja më idiote, është çështja e mentalitetit. Ndarja ka ndodhur nga paragjykimet e njerëzve që ‘çne ti me atë’, dhe gjëja më e ulët që bëjnë meshkujt shqiptarë,

është që dëgjojnë shumë familjen dhe që nuk kanë këllqe të ecin me këmbët e tyre dhe të marrin vendimet e tyre, pavarësisht sa mund ta duan personin përballë.

TE TJERA

spot_img