Ou… po për kë ka interes vallë? “S’kam interes për vajzat”/ Argjendi largohet nga ‘Për’puthen’

Pas akuzave dhe kundër akuzave me Ritvanën në këtë puntatë të sotme, Argjendi ka kërkuar të largohet nga programi “Përputhen”.

 

Në komunikimin që ai ka pasur me produksionin ka deklaruar se nuk ka asnjë interes për asnjë vajzë aty, si dhe po përpiqet të njohë një vajzë jashtë tij.

 

Argjendi tha dy fjalë përshëndetëse, ku nuk ka munguar edhe një thumb për Ritvanën.

 

“E kam shijuar çdo moment. Të mira dhe të këqija, të bukura dhe më pak të bukura. Nuk kam dashur kurrë të shpik ndonjë gjë me të vërtetë. Ju falënderoj për respektin që keni bërë”, tha Argjendi.

TE TJERA