HYRJELAJMESHOWBIZRitvana u betua me familjen, “ish”-i i Për’puthen : Gënjen, kam fakte

Ritvana u betua me familjen, “ish”-i i Për’puthen : Gënjen, kam fakte

Dje në puntatën e Për’puthen, Argjend Rraçi u largua nga programi me arsyen se ka pasur një njohje jashtë.

Po gjatë puntatës ai sqaroi dhe disa gjëra me Ritvanën ku tha se ajo ka dal shpesh me të dhe madje ka qenë te shtëpia e tij.

Ritvana reagoi shumë keq dhe u betua për familjen se nuk ka qenë asnjëherë te shtëpia e tij, madje se as nuk e di ku e ka shtëpinë.

Eduardi e kishte dëgjuar këtë fragment dhe reagoi në rrjete sociale: “Unë mund të vërtetoj se unë e kam parë disa herë me Argjendin edhe në banesë të tij edhe në makinë, sepse unë ja kam dhënë makinën time Argjendit për të udhëtuar.

Kështu që ajo ka qenë me të dhe te pallati i tij, ajo është një gënjeshtare, mashtruese, 100%. Unë nuk kam nevojë t’ju rrej”, tha ai.

Kujtojmë se Edi ka akuzuar Ritvanën dhe për përj ashtimin e tij dhe të Adës nga programi.

Ritvana: Akuzuan shoqet e mia jo mua, unë nuk isha në atë pozicion ku mund t’i bëja foto. Unë isha me kurriz. Shoqet e mia janë serioze, janë të rritura, nuk merren me këto gjëra.

Nuk kam asgjë personale me Edin, madje kam pasur shumë marrëdhënie të mirë me të dhe të gjithë e dinë. Aq më tepër unë, nuk do t’jua bëja kurrë atyre se i kam kaluar vetë këto gjëra nga daljet me Argjendin. Pse ta bëja?!

TE TJERA

spot_img