HYRJELAJMEPOLITIKËEvi Kokalari sulmon Grida Dumën: Familjen e ka të shkatërruar, ky është...

Evi Kokalari sulmon Grida Dumën: Familjen e ka të shkatërruar, ky është fakt

Aktivistja Evi Kokalari e cila mban anën e ish-kryeministrit Sali Berisha në lëvizjen që ka nisur “Foltorja”, ka sulmuar sot deputeten e Partisë Demokratike Grida Duma.

“Grida Duma familjen e saj e ka shkatërruar. Ky është fakt.

Ka mundësi që PD-ja konservatore të filloj të mendojë se sa e domosdoshme është besimi në Zot & familja?

Gjeneratat e reja rriten të fortë në familje të shëndetshme. Një familje e shëndetshme respekton partnerin, dhe nuk sodit në livadhet e botës.

Modernismi që ka dashur të fus George Soros nëpërmjet shoqërisë civile, ka pasur vetëm një qëllim – DENIGRIMIN e shoqërisë.”, shkruan Kokalari.

TE TJERA

spot_img