HYRJELAJMEBOTAE la gruaja pas një viti martesë, i riu humb jetën teksa...

E la gruaja pas një viti martesë, i riu humb jetën teksa bënte magji të zezë në pyll për t’u pajtuar me gruan

Një i ri ka humbur jeten , pasi shkoi te një “doktor magjie” për këshillim kur e la gruaja pas një vit martese.

Inxhinieri 33 vjeçar Anton Shabanov, kërkoi ndihmë nga ‘magjia e zezë’ kur gruaja e tij Lyubov, 29 vjeçe, e la një vit pas dasmës së tyre.

Për këtë ai kërkoi ndihmën 32 vjeçarit Nikolay Ivanov. Hetuesit në Rusi tha në se ‘rituali’ për shpëtimin e martesës së Ivanov përfshinte varrosjen e objekteve të çiftit në një pyll në rajonin Astrakhan.

Por teksa ata performonin ritualin, Ivanov ishte tallur me “klientin” e tij dhe kishte ofenduar ish-gruan e tij që e kishte lënë, u tha në gjykatë.

Ata më pas ishin përl eshur , dhe Ivanov përdori sëpatën për të goditur disa herë dhëndrin fatkeq në kokë e në qafë.

TE TJERA

spot_img