HYRJELAJMEAKTUALITETVENDIMI/ Krahas provimit, test me gojë për këdo që rinovon apo merr...

VENDIMI/ Krahas provimit, test me gojë për këdo që rinovon apo merr patentën

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor këtë të hënë ka bërë një njoftim të rëndësishëm për të gjithë personat që duhet të rinovojnë lejen e drejtimit.

Në njoftimin e saj për të gjithë drejtuesit DPSHTRR ka bërë me dije se duke nisur nga dhjetori që është dhe muaji më më shumë aplikime për rinovimin e patentës do të jetë i detyrueshëm edhe rifreskimi i njohurive dhe informacioneve më thelbësore mbi sigurinë rrugore.

TE TJERA

spot_img