HYRJELAJMEAKTUALITETOSHEE JEP NJOFTIMIN/ JA NE CILAT ZONA NUK DO KETE ENERGJI ELEKTRIKE...

OSHEE JEP NJOFTIMIN/ JA NE CILAT ZONA NUK DO KETE ENERGJI ELEKTRIKE NESER

Njoftim për abonentët #Shkodër
Stakim, 16 dhe 19 nëntor

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 16 dhe 19 nëntor do të kryhen punime në NST Velipojë.
Pa energji do të mbeten këto zona në Shkodër:

16 nëntor
09:00-12:00
Velipojë, Rrjoll

13:00-15:00
Trush

19 nëntor
09:00-12:00
Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjetër, Gomsiqe, Ças, Luarzë, Mbi Sukë.

13:00-15:00
Samrish, Dajç, Belaj, Pentar, Shirq, Mushan, Gramsh, Sukaj

TE TJERA

spot_img