HYRJELAJMESHOWBIZ“Kam qenë konviktor”, mbaj mend që nuk ngopesha me bukë! Doktori i...

“Kam qenë konviktor”, mbaj mend që nuk ngopesha me bukë! Doktori i VIP-ave rrëfen të kaluarën e tij të vështirë (VIDEO)

Doktori i VIP-ave, Skerdi Faria edhe pse sot është një ndër mjekët më të pasur,

fillesat e veta nuk i ka pasur edhe aq të lehta. I ftuar në emisionin ‘Glamour Zonë’, ai ka rrëfyer të kaluarën e tij plot sakrifica.

Ester Bylyku: Cila ka qenë periudha më e vështirë për ty? Që ti mbase e ke vuajtur

Skerdi Faria: Unë në Tiranë, kam qenë një konviktor. Mbaj mend që nuk ngopeshim me bukë. Por këto nuk i quaj vuajtje, sepse edhe sot ka njerëz që nuk ngopen me bukë, dhe ka njerëz që kanë vuajtur shumë më tepër se sa unë.

TE TJERA

spot_img