HYRJELAJMESHOWBIZE mbani mend Gjinon që u martua 14 υjeç me Marigonë ?...

E mbani mend Gjinon që u martua 14 υjeç me Marigonë ? Ja si duket ai sot dhe do habiteni se ku jeton

Filmi “14 vjeç dhëndër” na ka go zhduar të gjithëve para ekranit të televizorit dikur.

E sigurisht, që kemi qeshur të gjithë me batuat e djaloshit, që në film mbante emrin Gjino dhe që e martuan që 14-vjeç.

Aktori që luajti rolin e Gjinos, quhet Admir Sorra. Sot ai ka ndryshuar shumë dhe shumë pak ngjason me Gjinon e dikurshëm.

Aktualisht ai jeton në Vlorë, por disa vite më parë ai ka jetuar edhe jashtë shtetit.

TE TJERA

spot_img