HYRJELAJMESHOWBIZNami në Përputhen, dy gocat puthen në buzë, djemtë çohen dhe...

Nami në Përputhen, dy gocat puthen në buzë, djemtë çohen dhe…

Gjatë mbrëmjes së sotme në “Pëputhen” Ana dhe Mikela kanë befasuar djemtë në studio, Borën, Arjanin dhe të gjithë pubikun.

Në një moment Ana është shprehur se i pëlqen shumë Mikela, sepse sipas saj ka karakter shumë të fortë.

Po ashtu u transmetua puthja e cila u bë në prapaskena mes Mikelës dhe Anës si dënim nga njëri konkurrent.

Për ta falenderuar Mikela është ngritur dhe ka shkuar afër Anës për ta përqafuar.

Por rrugës si duket ndërroi mendje dhe vendosi t’i japë edhe një puthje në buzë. Pas kësaj në studio ka pasur shumë të qeshura dhe në një moment duken djemtë të cilët duan të lenë studion.

TE TJERA

spot_img