I thanë se “mbeti në derë”, Luli: Sa mire që nuk u martova se burri do më….

Luli i Perputhen vijon te mbetet ne qender te vemendjes fale deklaateve jo te zakonshme qe ben.

Se fundi ish-konkurrentja u pyet lidur me martesen dhe faktin qe ende eshte beqare, duke e cilesuar si te mbetur ne dere.

Duke iu pergjigjur, Luli tha se fati qe nuk eshte martuar eshte vendimi me i mire, pëasi burri do te ishte shume xheloz dhe do e hid hte edhe nga pallati. “Shyqyr që s’u martova! Ah po të isha martuar do ishte gabimi më i madh përr mua.

Po të isha martuar s’do isha këtu unë, do kisha “vd ekur”, burri do ishte xheloz do të më kishte he dhur burri nga kati i shtatë”, tha ajo duke qeshur.

Ndër të tjera shtoi se nuk do të lidhej me një djalë me diferencë moshe. Duke qenë një nga baristët më të njohur në Tiranës, sigurisht që edhe koktejlin ia përgatit njerëzve të personalizuar, nisur kjo edhe nga mosha.

TE TJERA

spot_img