HYRJELAJMEAKTUALITETSHKODËR, MYFTIU: THIRRJET KUNDËR ISLAMIT TË ...

SHKODËR, MYFTIU: THIRRJET KUNDËR ISLAMIT TË …

Ne prag te 16 nentorit qe perkon me 31 vjetorin e rihapjes se Xhamise se Plumbit ne Shkoder

Myftiu Imam Muhamed Sytari shperndau nje mesazh duke permendur edhe problematikat e shoqerise sone.

Myftiu Sytari deklaroi se thirrjet kunder Islamit jane thirrje boshe dhe te deshtuara.

TE TJERA

spot_img