HYRJELAJMEKRONIKËFatmir Mediu pranon telefonatën me Shkëlzen Berishën pas shpërthimit në Gërdec: Zbatova…

Fatmir Mediu pranon telefonatën me Shkëlzen Berishën pas shpërthimit në Gërdec: Zbatova…

Ish-ministri i Mbrojtjes, Fatmir Mediu ka pranuar se pas shpërthimit të Gërdecit ka marrë një telefonatë nga Shkëlzen Berisha, djali i ish-kryeministrit.

Sipas tabulateve ka telefonatë me djalin e kryeministrit. Por kjo është absurde. Ata që kanë folur me Delijorgjin kanë pas proces me Delijorgjin? Unë nuk duhej t’u përgjigjesha telefonatave?

Kam pasur edhe me Sali Berishën dhe deputetë. Unë nuk jam njeri që rri jashtë. Në punën time si ministër unë i përgjigjem ligjit.

Më tej Mediu tha se nuk kishte patur asnjë lidhje direkte apo indirekte me ngjarjen në Gërdec.

Ai deklaroi se si ministër i Mbrojtjes vetëm kishte zbatuar vendimin e qeverisë së asaj kohe, të drejtuar nga ish-kryeministri Sali Berisha.

TE TJERA

spot_img