HYRJELAJMEKRONIKË“Ndal policia”, të rinjtë refuzojnë t’i binden urdhrit, 21-vjeçari godet efektiven me...

“Ndal policia”, të rinjtë refuzojnë t’i binden urdhrit, 21-vjeçari godet efektiven me makinë

Një 21-vjeçar në Durrës është arrestuar nga policia

pasi në momentin kur kjo e fundit i ka bërë shenjë për të ndaluar për kontroll ai është larguar duke goditur efektiven e policisë me makinë në këmbë.

Ndërkohë në pranga janë vënë edhe dy të rinjtë shtetasit A. K., dhe S. G. 26 vjeç të cilën kanë kundërshtuar veprimet e policisë.

TE TJERA

spot_img