Skandalet e tyre nuk paskan fund/ Tani dalin detaje që Alvisa dhe Hyseni janë ende…

Që të dy ishin pjesë e emisionit të dashurisë Përputhën. Bëhet fjalë për Alvisen dhe Hysenin.

Ata në publik deklaruan se kishin përfunduar lidhjen e tyre tre vjeçare për të vazhduar të gjenin dashurinë e emision.

Por ndryshe nga fjalët, faqja “Vipat e Bllokut” kishin bashkuar dy fotografi teksa shihet se Alvisa mbante orën e Hysenin në dorë duke ngre dyshime se dyshja janë akoma në lidhje.

TE TJERA