HYRJELAJMESHOWBIZ‘I hyra në zyrë shefes suedeze…’, deklarata ‘e fortë’ e Milaim Zekës:...

‘I hyra në zyrë shefes suedeze…’, deklarata ‘e fortë’ e Milaim Zekës: I thashë bëjmë s*ks sa herë të duash

Analisti Milaim Zeka ka diskutuar rreth ngac mimeve se ksuale në institucione dhe rre zikut që përjetojnë gratë duke treguar një histori nga jeta e tij personale.

Zeka tregoi në “Shqipëria Live” se shefja e tij e kontrollonte në çdo hap, me kë dhe kur dilte. Nisur nga kjo, gazetari i kishte thënë se mund të kryenin mar rëdhënie sa herë të donte ajo, mjafton mos ta kontrollonte sepse ishte bezdisur nga kjo situatë.

“Kur kam filluar në Radio Televizion të Suedisë, kur kam filluar si djalë i ri, kam pasur ngac mime se ksuale në punë nga koleget, nga eproret e mia. Në Suedi, në dallim nga Ballkani, eprorët pjesa dërrmuese janë gra.

Shefja ime çdo ditë më te rrorizonte. Thoshte se mbrëmë ke qenë në filan lokal, me filan kolege, po shkon me këtë. Një ditë i kam hyrë në zyrë dhe i kam thënë “Dëgjo që të jem shumë i sinqertë, sa herë të duash bëjmë se ks bashkë, por mos ma kontrollo jetën private, mos më te rrorizo”, u shpreh ai.

TE TJERA

spot_img