HYRJELAJMEHISTORIA IME“Dyshoj se e donin mbesën për transplant organesh”/ Daja i 6-vjeçares që...

“Dyshoj se e donin mbesën për transplant organesh”/ Daja i 6-vjeçares që u rrah nga i ati, shokon me deklaratën e tij

Një akuzë e rëndë është hedhur sot në emisionin ‘Me Zemër të hapur’ nga daja i vogëlushes 6-vjeçare që u dhu nua nga babai në Kamëz. Ai ka rrëfyer detaje tron ditëse për motrën dhe mbesën e tij.

Ai foli për dh unë të vazhdueshme ndaj motrës, për të cilën tha se kishte pasur dy aborte para se të lindte vajzën teksa bëri një akuzë të rëndë ndaj kunatit duke thënë se e donte mbesën për transplant organesh.

“Në 2014 motra ka dështuar. Unë nuk e dija që isha shtatzënë sepse kisha gruan sëmurë dhe më pas v diq. Kishte dështuar dhe më përpara, sepse ishte qëllimi që të mos lindte fëmijë që ta trafikonin.

Unë i bëj thirrje të gjithë shtetit që të vihet në lëvizje dhe të dënohet akti. Dyshimet e mia janë për transplant për vajzën e motrës sime dhe motra ime është nën presionin e familjes së tij dhe bashkëpunëtorët të dalin para drejtësisë.

Jam i mendimit se e donin për transplant. I bëj thirrje shtetit që të vihen në lëvizje e të vihen para përgjegjësisë. Të shpëtohet mbesa”, apeloi daja i 6-vjeçares.

TE TJERA

spot_img