HYRJELAJMESHOWBIZ“Bie në dashuri për 4 sekonda”, deklarata e konkurrentes së re çudit...

“Bie në dashuri për 4 sekonda”, deklarata e konkurrentes së re çudit djemtë e “Për’puthen”

Pas largimit të Tolës, dy vajza të reja i janë shtuar kastit të konkurrenteve në “Përputhen”,

në këtë sezon të tretë, Efi dhe Gjevana. Kjo e fundit, pati sot takimin e parë me Bledin, po ashtu një nga djemtë e rinj.

Ai e ka pritur për 2 orë Anën, por gjatë bisedës, ajo ka zbuluar se stresi ndikoi shumë keq tek ajo ndaj u vonua shumë, por Bledi ishte kujdesur që t’i sillte një qenush pellushi dhe i tha që ta përqafojë në krevat që të ndihet mirë.

Ndërkohë, një deklaratë e saj gjatë takimit, shkaktoi shumë diskutime në studio. Ajo tha se ekziston mundësia që të bjerë në dashuri për 4 sekonda, me të cilën Bledi nuk ishte dakord.

Megjithatë, pas çudisë së djemve, ajo sqaroi se kjo bazohet tek shkenca, dhe nuk lind dashuria për 4 sekonda, por baza krijohet kaq shpejt. Ajo tha se nëse diçka nis, nis brenda kësaj kohe, ose në të kundërtën nuk nis fare.

Gjithashtu, ajo tregoi se është shumë xheloze, dhe se ish-të dashurit i ka thyer edhe xhamin e makinës, për shkak se është psoesive, kur nuk merr respektin.

TE TJERA

spot_img