HYRJELAJMEKRONIKËEhhh pikë e zezë... Kreu marrëdhënie intime me 11 vjeçaren. Avokatja: e...

Ehhh pikë e zezë… Kreu marrëdhënie intime me 11 vjeçaren. Avokatja: e ka marrë në shtëpi për qëllime serioze

Gjykata e Lushnjes, e ka lënë brenda të riun. Ndërkohë jashtë dyerve të Gjykatës, avokatja e tij mbrojtëse Eva Gjeta , tha se vendimi është i padrejtë pasi djali nuk ka kryer marrëdhënie me të miturën.

Ajo theksoi se i riu e ka marrë vajzën në shtëpinë e tij për qëllime serioze: “Sapo dola nga ambientet e gjykatës ku u vlerësua seanca gjyqësore.

Për ne ky është një vendim i pambështetur në prova. Djali nuk pranon të ketë kryer marrëdhënie intime. Ai thotë se e ka njohur prej një jave vajzën dhe e ka marrë në shtëpi për qëllime serioze.

Në asnjë moment nuk i është bërë me dije nga vajza se kjo e fundit ka qenë e mitur.” përfundoi avokatja.

TE TJERA

spot_img