HYRJELAJMESHOWBIZPlas keq sherri për Mikelën mes Brunos dhe Albit: Të kishte mbetur...

Plas keq sherri për Mikelën mes Brunos dhe Albit: Të kishte mbetur e vetmja kartë, e ke bërë …

Albi dhe Bruno kanë pasur një debat për Mikelën. Ishte Albi që i tha “se i kishte mbetur e vetmja kartë”, ndaj doli me Mikelën, gjë që nevrikosi keq Brunon.

Por Albi shtoi se Bruno bën çdo gjë që të mbajë karrigen e parë dhe i kujtoi të gjitha debatet që ka pasur vazhdimisht me Mikelën, ndaj e konsideron të dyshimtë faktin që pranoi sërish takim me të.

Albi: Dole me Mikelën se të kishte mbetur e vetmja kartë pa ardhur vajzë tjetër.

Bruno: Nuk ka lidhje.

Albi: Të vjen hidhur e vërteta.

Bruno: Nuk i kam kërkuar asgjë.

Albi: Ti Mikelën e ke hedhur poshtë 700 herë dhe iu ktheve se vetëm Mikela po të ngelte. Ti bën çdo gjë për atë karrige. Tjetër gjë thua, tjetër bën. Bruno që e ka bërë Mikelën copash, shkoi prap tek ajo. Pedrejtësitë dhe hipokrizitë janë haptazi, ndaj Brunos nuk i pëlqen kjo gjë.

Bruno: Pse nuk lini Mikelën të flasë për ndjenjat e saj, për fyerjet e të tjera? Ajo nuk është karta ime.

TE TJERA

spot_img